Verenigde Staten

Ga op rondreis Verenigde Staten met een huurauto of camper. Of het nu Californie is met steden als San Francisco en Los Angeles, het midden om New Orleans en Tenessee te ontdekken of Florida met de bruisende stad Miami en het schitterende natuurgebied De Everglades. Wil je alleen steden bezoeken dan mogen een stedentrip New York, een bezoek aan Chicago of Washington niet ontbreken. Uiteraard zijn er nog veel en veel meer bestemmingen in de Verenigde Staten die het bezoeken waard zijn.

Tijdens een vakantie door Amerika zijn de nationale parken in het Westen een aanrader. De welbekende Grand Canyon, het ongerepte Yosemite National Park en mount Rushmore staan bij velen op hun wishlist. Ontdek de steden Los Angeles en San Francisco. Bezoek Hollywood en rijd over de Golden Gate Bridge. Onder Los Angeles kun je Las Vegas bezoeken om een gokje te wagen.

Camperreizen Verenigde Staten
Reizen met een camper door Amerika geeft je vrijheid. Bepaal zelf je reistempo, kook in je eigen camper of op barbeque plaatsen en overnacht op eigen maaltijden en slaap op kampeerplekken bij de Grand Canyon en in de andere parken.