Spanje

Spanje is sinds lange tijd een van de meest toonaangevende vakantie bestemmingen in Europa onder Nederlanders en Belgen. Cultuur en architectonische hoogstandjes in de steden en dorpen wisselen zich af met aantrekkelijke gevarieerde landschappen en badplaatsen aan de costa’s en op de eilanden. Hier kun je heerlijk genieten van de Spaanse zon en zijn de mogelijkheden voor jong en oud ongekend.

Spanje is een hele jaar door bestemming met een overvloed aan mogelijkheden. Zonvakantie liefhebbers hebben van begin april t/m eind september prachtig weer. De Costa Brava, de Costa del Sol, de Canarische eilanden en de Balearen waar Mallorca en Ibiza onder vallen zijn ware trekpleisters voor liefhebbers van een heerlijke zonvakantie. De Canarisch eilanden zijn daarnaast ook perfect om te overwinteren.
Stedentrip liefhebbers kunnen steden als Madrid , Sevilla en Cordoba in de zomer maar beter ontlopen vanwege de hoge temperaturen. Deze kun je beter in de andere jaargetijden bezoeken. Net zoals de aantrekkelijke regio Andalusie met uitzondering van badplaatsen Marbella, Benidorm en Nerja. Barcelona en Valencia zijn wat koeler en aangenamer in de zomer en kunnen het gehele jaar bezocht worden.