singlereizen

Het zoeken naar een geschikte singlereis kan knap lastig zijn. Niet veel aanbieders hebben singlereizen in hun aanbod. Voor velen ben je namelijk een lastige doelgroep om een reis samen te stellen. Het regelen van een kamer voor jou alleen is vaak te duur en de belangrijkste reden waarom organisaties singlereizen niet in hun aanbod hebben. Dit terwijl de groep singles die op vakantie willen juist groter wordt. Om die reden hebben wij singlereizen aanbieders voor je verzameld. Zo zie je in een oogopslag welke aanbieder de meest geschikte singlereis aanbied per land of regio. Vergelijk ze onderling maar met elkaar. Een reis naar India, Thailand of een andere bestemming kan flink varieren in prijs. Je kunt door te vergelijken wel meer dan 100 euro besparen. Handig toch? Hieronder de aanbieders.

Shoestring Single Reizen
Is reizen je passie? Ga dan met Shoestring op avontuur! Actieve rondreizen met optimale vrijheid – vol afwisseling in 70 bestemmingen over de gehele wereld – intens genieten op een afgelegen strandje – lekker stappen in een exotische metropool – een spannende tocht door de jungle – en nog veel meer! Ook als single kun je mee met de groepsreizen of single reizen.
Ga naar singlereizen Shoestring

Fox: Single Maar Niet Alleen
Hier vind je grootste aanbod van single reizen of vakantie door o.a. Amerika, Argentinie, Australie, Bolivia, Brazilie, Canada, Chili, China, Costa Rica, Cuba, Egypte, India, Indonesie, Jordanie, Kenia, Marokko, Mexico, Nieuw Zeeland, Peru, Sri Lanka, Thailand, Vietnam en Zuid Afrika. Kortom hier vind je altijd een geschikte aanbieding voor een single vakantie waar ook ter wereld!
Ga naar FOX singlereizen

Baobab Alleenreizenden
Baobab single reizen gaan naar alle continenten. Je hebt in totaal keuze uit 69 vakantie bestemmingen in Noord-, midden en Zuid-Amerika, Afrika, Azië, Oceanië, het Midden-Oosten en Europa. Natuurlijk bezoek je als single met Baobab in elk land de must see plekken. Maar Baobab gaat net even verder, net even dieper. Baobab brengt je in contact met de bevolking, neemt je mee de natuur in. Echt meemaken, daar gaat het om bij Baobab. Al 35 jaar lang.
Ga naar Baobab singlereizen

Mambo – Individueel Sterk
Mambo reizigers zijn jonge, avontuurlijke en actieve reizigers. 90% van de deelnemers boekt alleen, maar ook stelletjes, vriendengroepen of lustrumverenigingen vinden hun reis bij Mambo. De leeftijden liggen tussen de 20 en 45 jaar en er boeken evenveel mannen als vrouwen.
Ga naar singlereizen Mambo

Sawadee Single – alleen maar toch samen
Op al de reizen van Sawadee kom je alleenreizenden tegen, de verhouding tussen alleengaanden en stellen is ongeveer 50/50. Een groeiende groep singles gaat liever in het gezelschap van andere alleenreizenden op pad. Voor hen biedt Sawadee een aantal speciale vertrekdata. De singlereizen zijn bedoeld voor iedereen die weliswaar alleen op reis gaat, maar graag in het gezelschap van anderen een land verkent.
Ga naar singlereizen Sawadee

Kras Single Reizen
Kras heeft een enorm aanbod van Singlereizen. Zowel voor verre reizen als vakanties dichter bij huis kun je bij ze terecht. Vanwege dit brede aanbod zit er altijd wel wat voor je bij. De toplanden van Kras zijn Thailand, Zuid Afrika, Egypte, Marokko, Turkije en China.
Ga naar singlereizen Kras