Myanmar rondreizen

Myanmar, voorheen Birma geheten, is één van de meest tot de verbeelding sprekende landen van Zuidoost-Azië. Het land is bezaaid met duizenden eeuwenoude tempels en gouden stoepa’s en de vriendelijke en gastvrije bevolking heet je overal welkom. Voortdurend hoor je “Mingalarbar”, wat welkom betekent in het Birmees. Naast culturele rijkdom heeft Myanmar ook veel natuurschoon te bieden en zal je bezoek aan Shwedagon pagode in Yangon een diepe indruk op je achterlaten.

Onze Myanmar selectie per thema

Wij tonen verschillende Myanmar rondreizen die genoeg vrijheid hebben om zelf op pad te gaan. Tijdens een rondreis door Myanmar verken je de hoogtepunten uit de Boedhistische geschiedenis, dwaal je door enorme tempelcomplexen in Bagan en maak je kennis met de vriendelijke vissers op het idyllische Inle meer. Bekijk onze selectie aan Myanmar rondreizen en laat je inspireren door de rondreis die het best bij je past.

Maak kennis met de rijke cultuur, de ongerepte natuur, indrukwekkende tempels, verlaten stranden en een uitermate vriendelijke, nieuwsgierige bevolking tijdens een groepsreis of individuele reis door Myanmar voorheen Birma. Je reis begint meestal in de charmante koloniale stad Yangon waarna afgerezen wordt naar Bagan. Bagan wordt door velen beschouwd als de regio met de mooiste collectie van stoepa’s en pagodes in Azië. Maak in Mandalay een prachtig zonsondergang mee op Mandalay Hill. je hebt vanaf hier een geweldig uitzicht op de stad. Het Inle meer is de grote finale met haar levendige lokale markten, kunstnijverheid, kleine waterdorpjes en adembenemende uitzichten. Aan het ongerepte strand van Ngwe Saung kom je heerlijk tot rust.

Al de Myanmar rondreizen die wij geselecteerd hebben bevatten de perfecte mix van cultuur en natuur! Heb je vragen over een rondreis. Vul dan je vraag in op het aanvraagformulier.